Magyar rádiók online - Különleges online rádió

Online zenehallgatás ingyen - Nagyon sok közismert felvétel egy kivételes online rádióban

Magyar rádiók frekvenciái - Fölöttébb lenyűgöző, hogy az online rádióban húsz munkatárs húzza az igát önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Ez idő tájt már számos helyen található érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerje a sérült személyek életét. Ebben társ a rendkívüli online rádió. Sajnálatos módon Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és nemigen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban.

Meghatározó célja a kedvelt online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják feltárni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak. A Lépés Rádió online rádió honlapon olvasható több trükk. Az online rádió csapatának lényeges, hogy a nép többi rétege jobban megismerje látássérült embertársát.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-12-05 22:34