Mesekönyv (szülinapi rajzok) amit szeretnek a gyerkőcök

A felcseperedő gyereknek nagy szüksége akad arra, hogy mesekönyv (autófókusz) segítségével átlássa a puritán emberi kötelékeket

Névjegy: A mesekönyv bemutatása úgy készülnek munkahelyünkön, hogy a szülő a kiválasztott históriákból azt a részt elküldi cégünkhöz, amit akar a gyerekszobában látni grafikaként. Arra is van mód, hogy rengeteg fabulából egy kis képes mesekönyvet készítsünk személyre szabva a sarj igényeinek megfelelően. A mesekönyv fejezeteiből ki lehet ragadni szakaszokat, amiket azután rajzként, vagy poszterként a gyerek viszontláthat. Ily módon a kedvelt fabulabeli ideálját, vagy mesebeli helyét állandóan láthatja.

A mesekönyv ideje soha nem évül el. A mesékre töretlenül szükség van, mert mindenki vágyik a bűvöletre a borzongásra. A Meséld mesekönyv honlapon látható cikk. A mesekönyv üzenete mindemellett szörnyen előnyös és fontos a lurkó gyarapodása szemszögéből hiszen annak segítségével növekszik képzelete, szókészlete, a mese szereplőivel azonosulva átérezhet másfajta szituációkat felszabadíthatja a benne felgyűlt feszültséget.

Forrás: meseld.hu, 2019-09-10 11:46