Részecskeszűrő kiiktatás hátrányai

Kipufogó bilincs: A részecskeszűrő cseréje nagyon drága díj. Nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Lengőkar - A részecskeszűrő kitisztítja magát. Azonban ehhez magasabb fordulatszámon kell utazni több ideig. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben előforduló korom elég. A részecskeszűrő baja javarészt 160 ezer km körül mutatkozik meg. Ez többségében a személygépkocsi felhasználásától függ. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon kereshető több részlet. Akik kifejezetten rövid utakon használják, gyorsabban szembesülnek a gonddal.

Régi gépkocsi megvásárlása előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon temérdek esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg leszerelés nélkül. Az elromlott részecskeszűrőt javítani vagy kiégetni kell. Előbbi nagyon borsos kiadás, míg utóbbi kedvezményes árú trükk.

Számottevő rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, hiszen a helyreállítás ára irdatlanul sok. A részecskeszűrő javítása nagyon drága díj. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. Részecskeszűrő infók a reszecske-szuro.hu weboldalán. A gyári részecskeszűrő költsége több százezer forint.

 

Cikkajánló

 

Limuzin bérlésBuborékos boríték: kihívások és a megoldás