Papír alapú kör alakú címkék jelölésre

Létezik egy öntapadós etikett címke típus, ami más, mint a megszokott négyszög alakú etikett címkék. Ezek a Rayfilm kör alakú nyomtatható etikett címkék. Van tekercses és A6-ra összehajtogatott típusa is. A jó nyomtathatóság érdekében érdemes a körcímke A4-es változatát beszerezni. Körcímkéből bő választék áll rendelkezésre sokféle kiszerelésben. A kisebb kör alakú etikett méretek 14mm és 18mm átmérőben 20 íves adagokban kerülnek forgalomba. A közepes és nagyobb méretek kaphatók 20 vagy 100 íves kiszerelésben is. A közepes méretű körcímkék 25 mm, 30 mm és 40 mm átmérőben érhetők el, míg a nagyméretű körcímkék átmérője 45mm és 60mm.

Minél kisebb a kör alakú etikett címke átmérője annál több fér el egy íven és fordítva. A szélsőségek a 12 mm és 60 mm, míg az előzőből 247 darab jelölő pötty van egy A4-es íven addig a nagyobbikból csak 12 darab kör alakú etikett címke fér rá. Kifizetődő alaposan megfontolni, hogy mekkora átmérőjű kör alakú címkére van szükségünk valójában, mert nem mindegy, hogy egy pötty menyibe kerül.

A Rayfilm körcímkék lézer és tintasugaras nyomtatóval is nyomtathatók vagy fénymásolhatók. A körcímkék minősége lehetővé teszi, hogy színes nyomtatásban is kiváló nyomatot kapjunk. Nagysebességű nyomtatóknál is garantált az elakadás mentes nyomtatás, mert az ívek kialakítása miatt ragasztó nem kerülhet a nyomtatóba.

A papír alapú kör alakú címkék előnye, hogy olcsó és a legtöbb felületen jó nyomtatási minőséget érhetünk el vele. Könnyedén és gyorsan leválasztható a kraft papírról, egyszerűen felragasztható az árucikkre, zacskóra, dobozra vagy tokra.

Forrás: wts.hu, 2018-11-30 21:37