Van egy kivételes online rádió

Különös online rádió célja elsőként az, hogy a sérült embereket közelebb hozzák a emberiség többi rétegéhez

Az online rádió csapatának alapvető, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje látássérült embertársait. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes mértékben ugyanolyan, mint látó kollégáinak. Alapvető célja a kedvelt online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják kifejezni tehetségüket. A Lépés Rádió online rádió weblapján fedezhető fel még több tanács.

Felettébb bámulatos, hogy az online rádióban 20 kolléga szorgoskodik önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Korunkban már számos helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a fogyatékos egyének világát. Ebben segít a különleges online rádió. Sajnálatosan Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-09-21 21:52