Hatékony webes kommunikáció: a profi honlapkészítés titkai

Honlapkészítés után jön az igazi feladat. Az eladási gépezet sikerének tesztelése. Hatékony a weblap, vagy csak emészti az időt?

Honlapkészítésnél figyelembe kell venni, hogy a látogatók mennyi időt szánnak a tartalom érdekességének megállapítására. Ez roppantul minimális. Hiszen 0,25 mp alatt a leendő vevő döntést hoz, hogy a honlapon olvasottak hasznosak-e vagy sem. A Honlapteszt honlapkészítés honlapon látható cikk. A honlapon lehetőség van azonnali rendelésre, kapcsolat felvételre emailen vagy mobilon keresztül. A siker-központú honlapkészítés válik igazán hatékonnyá. Elengedhetetlen egy hatékony weboldal. A weboldal először egy hatékony főcímmel felkelti a potenciális fogyasztó figyelmét. Miután felkeltette a címsor leendő vevő érdeklődését, tovább fogja szemlélni a weblap tartalmát.

A látogatókat tudatosan ösztönözni kell vásárlásra - a honlapkészítés sosem ér véget. Így válik hatékony üzletkötő gépezetté egy honlap. Egy hatékony honlap akkor is vásárlást generál, ha az eladó éppen valami teljesen más dologgal foglalkozik. Akár kedvteléssel is foglalkozhat, mialatt a weblap szüntelenül termeli a vásárlást. Ez a honlapkészítés valódi haszna. Ide tartozó kérdéskörben megannyi szakértő cikket lelhet Verdes János Honlapteszt blogján.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-12-23 15:42