Részecskeszűrő tisztítás házilag

A részecskeszűrő cseréje nagyon drága kiadás. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

A részecskeszűrő szerepköre az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló szemcsék szabadon távozását. Egy minőségi részecskeszűrő a káros anyagok 90 százalékát képes magába fogni. Temérdeken nem ismerik tudják, hogy a dízel személygépkocsik részecskeszűrővel szereltek.

Az elromlott részecskeszűrőt cserélni vagy kiégetni kell. Előbbi nagyon drága költségű, míg utóbbi kedvezményes árú eljárás. Használt jármű megvétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnos tömérdek esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szerelés nélkül.

Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha a személygépkocsi üzemanyag fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye igen lecsökkent. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon kereshető még több tipp. Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Menjünk ki a sztrádára és pörgessük fel a tempót. Amikor ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt.

 

Cikkajánló

 

Dekoráció bérlésBűvölje el álmai nőjét: virágküldés