Hatásos webes eladás: a minőségi honlapkészítés trükkjei

Honlapkészítés közben a vállalkozók rendszerint szem elől tévesztik, hogy mi is az igazi cél. Maga a weboldal csupán egy eszköz a cég termékeinek eredményes értékesítése érdekében

A fogyasztókat határozottan ösztönözni kell rendelésre - a honlapkészítés sosem áll meg. Így változik igazi értékesítési gépezetté egy weblap. Akár nyaralással is foglalkozhat, mialatt a weblap mindvégig generálja a profitot. Ez a honlapkészítés igazi haszna. Ide tartozó tárgykörben számos kiváló bejegyzést lelhet Verdes János Honlapteszt blogján. Egy ütős weblap akkor is nyereséget kelt, ha a kereskedő éppen valami teljesen mással tölti idejét. A Honlapteszt honlapkészítés weblapon látható több tanács.

Elengedhetetlen egy tökéletes weblap. A weboldal az elején egy hatékony főcímmel felkelti a lehetséges vevő érdeklődését. Mivel felkeltette a címsor lehetséges fogyasztó érdeklődését, tovább fogja szemlélni a honlap tartalmát. A weblapon lehetőség van gyors rendelésre, kapcsolat felvételre emailen vagy telefonon keresztül. A cselekvés-központú honlapkészítés válik komolyan nyereségessé. Honlapkészítésnél figyelembe kell venni, hogy a látogatók mennyi időt szánnak a szöveg érdekességének megállapítására. Ez módfelett kevés. Tudniillik negyed másodperc alatt a lehetséges vevő döntést hoz, hogy a weblapon látottak hasznosak-e vagy sem.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-10-12 20:31