Részecskeszűrő adalék

Használt gépkocsi megvásárlása előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota

Részecskeszűrő - A részecskeszűrő kitisztítja magát. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon olvasható több részlet. De ehhez intenzívebb fordulatszámon kell vezetni több ideig. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a részecskeszűrőben előforduló korom kiég. A részecskeszűrő baja nagyobbrészt 160 ezer km körül jelentkezik. Ez többségében a személygépjármű használatbavételétől függő. Akik kiváltképpen városban használják, hamarabb találkoznak a macerával.

Tömérdek rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, mivel a csere költsége nagyon magas. A részecskeszűrő cseréje irdatlanul magas kiadás. Rendkívül mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő költsége több százezer forint.

Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a személygépkocsi fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye jelentősen csökkent. Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel a fordulatszámot. Ha ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Részecskeszűrő ötletek a reszecske-szuro.hu honlapján. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-03-31 22:53