Akciós tintapatron

Most leleplezzük a nyomtatógyárak féltve őrzött titkait! - Nyomtasson Ön is ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON! Tintapatron rendelés pénztárcabarát árakon

PG-512 tintapatron utántöltés - A fő probléma tintapatron utántöltésnél, hogy minden esetben a festékpatron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés. Ha csupán csak tintát töltenénk a patronba, de viszont a fúvókasor kapilláris-csövecskéiben még levegő marad, az a nyomtatópatron rövid idő alatti helyrehozhatatlan meghibásodását okozhatja.

A tintapatron árak ma már a csillagokban vannak. Csak pár példa: egy HP 301-es fekete patron a boltokban 4000 Ft felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 Ft. A Canon nyomtatók esetében még rosszabb a helyzet, egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 Ft, egy színes CL-41 festékpatron pedig 6-7000 Ft körül van. Tintapatron tippek a refillparadise.hu honlapján. A többi HP és Canon patronoknál is hasonló a helyzet: a patronok megfizethetetlenül drágák lettek. Pedig nyomtatni muszáj. Mi lesz akkor a megoldás?

Ma már egyetlen cég se lehet meg nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb részében is ott vannak a tintasugaras Canon, HP nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek alig 200-300 oldal kinyomtatása után kifogynak. Amikor viszont új tintapatront vásárolnánk, nem ritkán 4000 - 6500 Ft-ot vagy még többet kellene darabjukért fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színes patronért.

Ezért nagyon nem mindegy, hogy hogyan oldjuk meg a tintapatron rendelését. A RefillParadise utántöltő készletei profi megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron utántöltését bárki, bármiféle szakértelem vagy előképzettség nélkül el tudja végezni. A nyomtatási költségei így – a festékpatron fajtájától és fogyasztói árától függően - a korábbinak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE redukálódnak.

Címkék: tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2016-11-11 10:19