A bútorszállítás gyakori hibái és a megoldás: Költöztetés Árak

Gyors költöztetés szuper tarifával. Sokszor idéz elő nyugtalanító szituációt, hogy a költöztetés után a számla nagyobb a vártnál. Ettől megszabadulhat, ha ezt a költöztető csapatot választja

Bútorszállítás - Költözéskor nagyon fontos, hogy milyen körülmények között jutnak értékes bútoraink a korábbi helyéről az új helyére. Gyakran a barátokat kérik meg abban, hogy legyenek segítség a bútor szállításban. Ami szokás szerint számtalan gondhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a súlyos holmik mozgatása nem is olyan felhőtlen. Persze arra gondolunk, hogy a négy saroknál egy-egy társunk megemeli, majd lecipeli és felrakja a teherautóra. Azonban az ilyesmi amatőr megszokások során szoktak igen rondán kárt szenvedni az eszközeink. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Valójából az emberi szervezet nem ilyenféle súlyok mozgatására lett megalkotva. Költöztetés infókért kattintson ide. Súlyos nyomás miatt csuklónk, hátunk, csípőnk és bokánk túl nagy terhelést kap. Mindemellett egy jártas költöztető csapat mindig kiváló eszközöket használ a nagy terhek mozgatásához. Egy jó heveder vagy hám használatával a a súlyt viselő szakértő bútorszállítók hátára egyenlő terhelés jut. Ők könnyedén szállítanak súlyos bútorokat anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-11-15 22:24