Zöld tea a fölös kilók gyors leadásához

Problémát jelent a reggeli felkelés? Igyon kávé helyett zöld teát. A zöld teában lévő koffein másként hat testünkre, mint a kávéban meglévő koffein. A zöld tea felpezsdítő hatása ennek következtében később és elnyújtva jelentkezik.

Tea árak - A gyakori zöld tea fogyasztás hatása nagyon sok ember kíváncsiságát felkeltette. Tudniillik a zöld tea tömérdek kedvező hatással rendelkezik. Sok tanulmány beszámolt arról, milyen kedvező hatása van, ha zöld teát iszunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a rosszindulatú daganatok kialakulásának veszélyét. A megbetegedés legyőzésében is segít. A zöld teában meglevő egyik anyag olyan folyamatokat indít be, ami a rákos sejtek elhalásához vezet. Miközben normális sejteket egészségesen hagyja.

Fehér tea, Zöld tea élettani hatásai
Fehér tea, Zöld tea élettani hatásai

Mindenki tudja, hogy a zöld tea számos antioxidáns molekulát tartalmaz. Vajon miért is pótolhatatlan egészségünk megóvása szempontjából? Az antioxidánsok testünk egyik létfontosságú alkotóelemei. Élénkítő tea, mályva tea: részletekért kattintson a tea.hu weboldalra. Az anyagcsere folyamán igencsak reakcióképes szabad gyökök szabadulnak fel. A tudomány jelenlegi állásfoglalása szerint ezek a szabad gyökök főleg a rákos betegségért, kardiovaszkuláris problémákért és az öregedésért felelősek. A zöld teában található jó néhány antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket. A nagy reakcióképességű vegyületek megkötésével a zöld tea ivása jelentősen megóvja egészségünket.

A zöld tea érvédő feladata évek óta ismert a gyógyításban. A zöld teában lévő molekulák segítenek a fogyókúrában és az erek védelmében. Segíti a vércukor regulációját, cukorbetegeknek ajánlott a fogyasztása. A teafogyasztók között az erek tágabbnak bizonyultak, ami szabályosabb vérellátást biztosít.

Kiemelt témakör: zöld tea, tea, mate tea, jázmin tea, fehér tea

Forrás: tea.hu, 2016-09-06 22:45