Elegáns okos óra webshop. Megfizethető ár, tökéletes minőség.

Kategória: olcsó márkás órák, online óra

Ajándék javaslatok között az egyik legjobb választás egy egyedi óra vagy egy szép karkötő ,legyen az bármely ünnepi alkalom!

Az oraabc.hu webshopot azoknak hoztuk létre, akik kedvező áron szeretnének minőségi ékszerórát vásárolni saját részre, vagy ajándékba.

Egy divatos óra vagy egy szép női kiegészítő nem csak az időt mutatja, hanem öltözteti is viselőjét. Kínálatunk összeállításánál ezt a szempontot is szem előtt tartva arra törekedtünk, hogy okosóráink már a megjelenésükkel is lenyűgözzék az embereket. Nagy gondot fordítunk a széles szín és formaválaszték biztosítására, hogy mindenki megtalálja az egyéniségét leginkább kifejező darabokat. Női ékszer, okosóra webáruház lényeges az embereknek.

Amennyiben megfizethető áron akar megbízható karórát vagy egy egyedi karkötőt saját részre vagy ajándékba, a legjobb áruházban jár!
Az oraabc bolt kínálatában olcsó áron található órakaróra, férfi óra, gyermek karóra - legyen az mechanikus, óra, digitális karóra vagy a legújabb divatot követő okos óra mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. ékszerek minden mennyiségben!
Az órákon túl ékszer webáruházként is működünk, ugyanis kínálatunkat folyamatosan bővítjük női ékszerekkel, kiegészítőkkel, nyakláncokkal, mert nem szeretnénk tucatnyi azonos típussal elárasztani a piacot.


A legújabb trendeket követve egyre több okosóra jelenik meg a piacon. Ezt követve a mi kínálatunk is folyamatosan bővül. Kínálatunkban megtalálható okosóra, melybe nem helyezhető SIM kártya, viszont okos telefonnal történő összekapcsolás után a mobilunk funkcióit a csuklónkon levő óránkról vezérelhetjük.

Van köztük olyan, SIM kártya behelyezése után önálló mobil eszközként működnek és nem kell mobiltelefonhoz csatlakoztatni. Az okosóráról közvetlenül kezdeményezhetünk hívásokat és küldhetünk üzeneteket, viszont azok a szolgáltatások amikhez internet szükséges, csak a csatlakoztatott telefonon keresztül érhetők el.

A legmodernebb vonalat azon órák képviselik, melyek tudásukban minden tekintetben megegyeznek a ma használt okos telefonokkal.


Többféle fizetési és szállítási mód közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt.
Jó vásárlást kívánunk!

Forrás: oraabc.hu, 2016-08-16 17:13