Kupon: hatékony spórolás

A hazai vásárlók közel kétharmada eltökélten keresi a kedvezményes árukat az áruházak polcain, 40 százalékuk pedig az akciós katalagógusokat is tüzetesen átlapozza a kedvező ajánlatokért.
A vásárlási szokások módosultak. Az "élményszerű" nagybevásárlások hányada lecsökkent, közülünk számottevően sokan odafigyelve költekezünk, és koncentrálunk az ár-minőség viszonyra.
Az akció-vadászat elterjedt foglalatosság anyagi helyzettől, kortól vagy társadalmi hovatartozástól függetlenül.
Ezért a kereskedelem szereplői kénytelenek a hűséges és az leendő vevőket a különböző árengedményekkel, akciókkal, kedvezményekkel, kuponokkal, pontgyűjtéssel magukhoz invitálni.
Az ingyenes kuponok - legyenek azok az ismert katalógus, vagy a digitális formátumban fellelhetők - a nyugati országok után nálunk is egyre kedveltebb formáját jelentik a megtakarításnak, immáron a mindennapi fogyasztási cikkek megvásárlásakor is.
Az ismert, katalógusokban elrejtett ingyenes kuponokkal, esetleg kuponfüzetekkel ellentétben a jövő az elektronikus (letölthető (és kinyomtatható)) kuponok előtt adódik, melyek az Internet és a technika térhódításával egyre könnyebben megszerezhetők, valamint környezetkímélők, tudniillik csupán azok töltik le, akik fel is akarják használni.
A vásárlóCsapat oldalán információ található mind a hagyományos, mind a digitális friss kuponokról, melyek listája a hozzászólók támogatásával is bővül.

 

EuroJackpot lottó nyerőszámok